Kød Kød Kød

Jeg har igen fiflet lidt med en TV-børnesang, som jeg gjorde det med Postmand Per. Det drejer sig om titelsangen til det helt forfærdelige program Mickey Mouse klubhus, som kører på Disney Junior.

Jeg får tics af bare at tænke på det og Mickey Mouses frygteligt irriterende stemme. Herhjemme er datteren stor fan af programmet, om jeg fatter det. En af de første gange, jeg hørte sangen, sad jeg ikke foran fjernsynet, men var i køkkenet, og det lød som om, de sang “her er Mickey Mouse kødkrus”. Jeg nåede lige at tænke, at det var da et besynderligt ordvalg, og hvad er et kødkrus egentligt, indtil det gik op for mig, at jeg havde hørt forkert. Siden da er kødkrus blevet hængende. Jeg forestiller mig, at det er et stort kluntet krus lavet af kød, fyldt til randen med kød. Rigtigt lækkert, men forestillingen gør på en eller anden måde tvangsindlæggelsen til at se programmet mere spiselig….

Inden (eller efter) I læser min version, vil jeg råde jer til at se introsangen for at høre den originale tekst. Ellers giver det ikke helt mening og er nok egentligt ikke så sjovt.

I kan se den her, den starter på 1:50:

Dette er historien om Mickey Mouse og kødkrusets forbandelse:

Forestil jer, at Mickey har et helt fantastisk kødkrus fyldt med gode sager, som han vil vise til alle børnene, der flokkes om ham for at se, hvad der gemmer sig i kruset. Mickey hiver det ene stykke kød op efter det andet og råber, hvad det er. Mickey er en rigtig showoff og blærer sig med, at han kan spise al kødet. Langsomt bliver han tykkere og tykkere, og børnene ser på med lige dele benovelse og væmmelse. Kødkruset indeholder uendelige mængder kød, og Mickey kan ikke stoppe sit grovæderi. Til sidst er han blevet så tyk, at hans maveskind sprænger. En sand syndflod af kød vælter ud af ham, og alle børnene drukner.

Og det var historien om Mickey Mouse og hans hovmod, børn. Så kan I lære det….

Her er Mickey Mouse kødkrus
Kom og se, hvad der er i.
Her er Mickey Mouse kødkrus
Kødopråb!
Andesteg!
Kyllingefars!
Mørbradbøf!
Pølse!
Bacon!
Roastbeef!
Her er Mickey Mouse kødkrus
Kom og se, hvad der er i.
M-I-C-K-E-Y M-O-U-S-E

SjovMedFarsMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.