Lørdag her i huset

Lørdag morgen, hvor det var min tur til at sove længe, kom jeg ind til (næsten) det her yndige syn i stuen:

homer-e-maggie

Lørdag blev også dagen, hvor vi spontant købte en 20 år gammel BMW. Hvilken herlighed. Den er, hvad man kalder for en rummelig familiebil. Den er nok lidt af en skramlekasse, men den har karakter, og vi synes selv, at vi er kommet lidt med på hipster-beatet (og vi bor jo på Vesterbro). Den er rusten, den knirker konstant, vinduesviskerne knalder ind i ruden, sædebetrækkene har man ikke lyst til at se for meget på, og den indeholder en ikke ubetydelig mængde løsdele, men den kører som smurt, siger min kæreste, sådan noget ved jeg ikke en dyt om. Eller, altså, den kører godt, når den rent faktisk kører. Netop som vi havde købt den og kørt 200 meter til den nærmeste tankstation, ville motoren ikke starte igen, og så sad vi der og havde lige brugt 700 kr. på benzin. Men altså, til sidst kom den i gang i den, og siden vil den da starte uden problemer de fleste gange! Skidt pyt, det skal nok gå.

IMG_1051

Derefter kørte vi ud og købte en autostol, og ballademusen er mindst lige så begejstret for bilen, som vi er.

I dag skulle jeg så køre i den. Jeg fik mit kørekort for tre år siden og har ikke brugt det siden, så indtil videre kører jeg rundt på en parkeringsplads i første gear, mens jeg gentager for mig selv, at jeg engang rent faktisk har kunnet køre bil. Der er lang vej endnu …..

 

 

SjovMedFarsMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.