Nu er altså det mig, som har talepinden, og jeg vil bare sige, at # 3

  • jeg bare gerne vil have, at min to-årige snart lærer at give en ordentlig massage. Er det for meget forlangt?
  • jeg har lagt mærke til, at flere og flere både skriver og siger “fordi at”, og det skurer i mine ører. Hold jer nu bare til “fordi”.
  • jeg altid skal pudse næse, efter jeg har børstet tænder.
  • jeg er ret træt af folk, som skriver kryptiske statusopdateringer på facebook, a la “så er vi her igen”. Den seneste jeg så, var “jeg har ikke ord for det længere……”. Hvad er det, I vil have? Kan I ikke bare skrive, hvad det drejer sig om. I har tydeligvis et eller andet på hjerte.
  • dagens Gajol-citat “Bevar det gamle, men kend det nye” simpelthen er for dumt. Hvad hvis det gamle er noget lort?
  • jeg har fødselsdag i dag, 34 år. Goddag mand kosteskaft, tillykke til mig.

SjovMedFarsMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.