Om mig

Dette her en en anonym blog, indtil videre er det faktisk kun min kæreste og veninder, som ved, at den eksisterer.

Den hedder sjovmedfars, fordi jeg synes, det er helt vildt sjovt. Først tænkte jeg på sjovmedfar, men det har bare nogle pædofile undertoner, jeg ikke kan overskue konsekvenserne af, hvis folk tror, jeg er pædofil eller noget, og var nervøs, at det ville tiltrække nogle uheldige typer. Plus, så tror man ligesom, at jeg er en mand, hvilket ikke er tilfældet.

Jeg hedder Simone og bor på Vesterbro i København med min kæreste, vores datter fra 2013 og vores kat. Jeg er cand.mag. og arbejdsløs, hvilket så vidt jeg er orienteret, er en ret udbredt kombination :-)

At være arbejdsløs fylder ret meget i mit liv, som I også kan se på her på bloggen med diverse arbejdsløshedrelaterede indlæg. Heldigvis er jeg for øjeblikket i løntilskud på et museum.

Min arbejdsløshed er i og for sig selvforskyldt, da jeg sagde mit gamle job op efter min barsel. Det var en stilling, som jeg havde fået fra et studiejob, men det var præget af administration og kundeservice, og det slet ikke det, jeg ville bruge mit arbejdsliv på.

Jeg ved faktisk ikke, hvad denne her blog kommer til at handle om helt præcist. Helt sikkert nogle sjove indlæg, eller i hvert fald noget, jeg synes er sjovt!

Her er ti facts om mig:

1) Jeg piller næse, kun alene selvfølgelig, eller når jeg putter min datter om aftenen i mørket.

2) Jeg fører nogle gange samtaler med mig selv, når jeg går på gaden.

3) Jeg kan ikke have hvidt tøj, det bliver jo gult i armhulerne, første gang jeg vasker det. Og jeg forstår ikke, at andre så kan gå med hvidt tøj, har de ikke samme problem?

4) Jeg lader min datter se aaaaaalt for meget fjernsyn, altså vi snakker hver eftermiddag og aften, med få undtagelser, og hver morgen, og hun er kun 2 år! Jeg frygter for hendes evne til at fantasere, men åbenbart ikke nok til at gøre noget ved det.

5) Jeg er aldrig rigtig kommet mig over tabet af mine gamle venindegruppe fra teenage-årene, som stadig er veninder i dag og har aldrig helt fundet ud af, hvad der præcis gik galt, men er alligevel kommet til den konklusion, at jeg nok ikke passede helt ind til at begynde med.

6) Jeg bilder mig selv ind, at jeg er ret sjov.

7) Jeg bruger ufatteligt mange af mine ledige stunder til at tjekke diverse mommy-blogs, også et par stykker, som jeg egentlig ikke er så vild med. Til mit (og deres) forsvar skal det dog siges, at det selvfølgelig er fordi, jeg synes, de er sjove at følge. Og måske er det netop fordi, flere af dem lever så anderledes end mig, at jeg er fascineret. Jeg er total og fuldstændig afhængig, også af instagram.

8) Jeg synes, det klammeste i verden er plastre, som ligger på badeområdet i omklædningsrum, plus andre menneskers fødder. De to ting er simpelthen bare så ulækre, jeg får næsten kvalme ved tanken.

9) Jeg er venstreorienteret.

10) Jeg er på ingen måde spirituel eller religiøs.

One Comment

  1. Jeg vil gerne høre nogle af de der samtaler du fører med dig selv på gaden. Gider du ikke optage dem på mobil og sende dem til mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.